annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Robotstofzuiger valt stil

1 ANTWOORD 1
Miet
Trainee
Bericht 1 van 2
124 Weergaven
Bericht 1 van 2
124 Weergaven

Robotstofzuiger valt stil

Hallo

 

mijn robotstofzuiger valt halverwege stil. De batterij is dan volledig leeg. Hij keert niet meer vanzelf terug naar zijn huisje om op te laden. 
de robotstofzuiger is nog geen 2 jaar oud. 
het is een MD 19731. 

1 ANTWOORD 1
Paul2023
Mentor
Bericht 2 van 2
69 Weergaven
Bericht 2 van 2
69 Weergaven

Hoi @Miet , 

 

Heel vervelend dat jouw robotstofzuiger niet naar behoren werkt.

 

Ik wil je adviseren om de sensoren te reinigen met een droge, schone doek.

 

Tevens kan je controleren of er bij de wielen en de borstels van het apparaat wellicht een verstopping zit welke de functionaliteit van het apparaat verstoort.

Als laatste kan je het apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen door de aan/uit knop gedurende 10 seconde ingedrukt te houden. Zodra alle ledjes uit gaan, kan je de aan/uit knop loslaten. Na ca. 1 á 2 seconde zullen deze opnieuw aan gaan en kan je opnieuw verbinding maken met het apparaat.

 

Aangezien je aangeeft dat de robotstofzuiger nog geen twee jaar oud is, mag er vanuit worden gegaan dat deze nog onder garantie is. Mocht het bovenstaande advies het probleem niet verhelpen, kan je dit defect melden bij het Medion Service Centre, door gebruik te maken van het contactformulier op de Medion website. Deze kan je bereiken door te klikken op: https://www.medion.com/nl/service/contact-form/general?supportq1=2&supportq2=21F&supportid=21F10.


Groet,
Paul2023

1 ANTWOORD 1