cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Hvorfor lukker døren til køleenheden ikke længere ordentligt?

Spørgsmål

Hvorfor lukker døren til køleenheden ikke længere ordentligt?

 


Svar

Kontrollér følgende punkter:

 

  • Apparatet skal stå lige, så døren flugter med apparatet og dermed lukker korrekt. Kontroller først med et vaterpas, om apparatet står vandret bagtil / fortil og / eller til siden. Med de justerbare fødder kan du kompensere for ujævnheder i gulvet og dermed bringe apparatet i vater.
  • En mulig årsag kan også være en ulige fyldning af dørens indre opbevaringsflader. Fjern først alt fra dørens opbevaringsrum, og prøv derefter, om døren nu kan lukkes korrekt igen. Hvis døren stadig ikke lukker tæt, kan hængslerne have forskubbet sig. De kan nemt genmonteres i den korrekte position med en passende skruetrækker.
    hinges.png
  • Gummiet (tætning) på døren kan også være blevet skævt, hvilket kan medføre, at der opstår huller i tætningen og at døren derfor ikke lukker korrekt. Gummiet på døren kan varmes forsigtigt op med f.eks. en almindelig hårtørrer og dermed bringes i form igen.
  • Hvis det er døren på fryserummet, er der sandsynligvis dannet is på væggene i det indvendige rum. Dette forhindrer døren i at lukke helt. Hvis du afrimer fryserummet og fjerner isen, bør døren lukke korrekt igen.

Version history
Last update:
‎20.12.2023 10:50
Updated by:
Labels (1)
Contributors