cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Hvordan skifter jeg ud af Windows 10 i S-tilstand?

Symptomer

Windows 10 i S-tilstand er en version af Windows 10, der er strømlinet til sikkerhed og ydeevne, samtidig med at den giver en velkendt Windows-oplevelse. For at øge sikkerheden tillader det kun apps fra Microsoft Store og kræver Microsoft Edge for sikker browsing.

 


Diagnose

For at øge sikkerheden og ydeevnen kører Windows 10 i S-tilstand kun apps fra Microsoft Store. Hvis du vil installere en app, der ikke er tilgængelig i Microsoft Store, skal du skifte permanent ud af S-tilstand. Der er gratis at skifte fra S-tilstand, men du kan ikke tænde den igen.

 


Løsning

  • På din pc, der kører Windows 10 i S-tilstand,
    skal du åbne Indstillinger > Opdatering og sikkerhed > Aktivering.
     
  • Vælg linket Gå til Store i afsnittet Skift til Windows 10 Home eller Skift til Windows 10 Pro section, then select the Go to the Store link.
    Bemærk!
    Vælg ikke linket under Opgrader din version af Windows.
    Det er en anden proces, der bevarer dig i S-tilstand.
     
  • På den side, der vises i Microsoft Store (Skift væk fra S-tilstand eller en lignende side), skal du vælge knappen Hent. Når du har bekræftet denne handling, kan du installere apps, der ikke er fra Microsoft Store.

 

Åbn Microsoft Store

 

Bemærk
Med April 2018-opdateringen blev Windows 10 S en tilstand i Windows 10 (kaldet "S-tilstand"). Den er nu tilgængelig i Windows 10 Home-udgaven, Windows 10 Pro og Windows 10 Pro Education.

 


Version history
Last update:
‎19.10.2021 16:07
Updated by:
Community Manager
Contributors