annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Wie heeft Ik ook gebruikt bij deze oplossing

Moderator
529 Weergaven
529 Weergaven

Re: N.a.v. vervanging en later terugzetten Windows 10

Hallo @Masm,

 

Ook even een antwoord op je vragen hier:

 

  • De product key van Windows 10 home is inderdaad 'ingebakken' op het moederbord van je notebook. Wanneer je een Pro licentie hierop gaat gebruiken veranderd dat niets aan de 'ingebakken' product key. Dus wanneer je het notebook afmeld onder je Microsoft account en daarna via een recovery mogelijkheid of Media Creation Tool opnieuw gaat installeren, zal Windows weer als home geactiveerd worden middels de 'ingebakken' product key. 
  • Wanneer een systeem uit de S-mode gehaald is, is het niet mogelijk deze terug te zetten. Ook wanneer je Windows geheel opnieuw gaat installeren met de Media Creation Tool zal het systeem in de normale home-mode blijven. Terug naar de S-mode is alleen mogelijk wanneer je het originele fabrieksimage zou terugzetten.
  • Wanneer je Windows opnieuw laat instellen wordt er gebruik gemaakt van een in Windows aanwezige recovery mogelijkheid. Er wordt geen fabrieksimage teruggezet.
  • Mocht je een Medion systeem bezitten met een F11 recovery mogelijkheid, is er een aparte partitie aanwezig die 'RECOVERY' heet.

Groet,

Snorlax

Bekijk de oplossing in de community in het oorspronkelijke bericht

Wie heeft Ik ook gebruikt bij deze oplossing