annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Waarom heeft het apparaat geen verbinding via USB?

Vraag

Waarom heeft het apparaat geen verbinding via USB?

 


Antwoord

  • Controleer of de verbinding op een ander apparaat goed werkt en niet wordt verbroken. Als dit het geval is, kan het aan het apparaat liggen (pc / smartphone). De MEDION Service App test jouw Windows- en Android-systemen op alle mogelijke foutbronnen en geeft onmiddellijk een resultaat.
  • Hoewel de USB-stick geen defect vertoont, wordt hij toch niet door het apparaat herkend omdat er een algemene incompatibiliteit kan zijn tussen apparaten en de USB-stick. Probeer daarom verschillende USB-sticks in verbinding met het apparaat te brengen.
  • Sommige USB-poorten, bijvoorbeeld op een tv, genereren niet genoeg stroomsterkte om externe harde schijven van voldoende stroom te voorzien. Het is daarom raadzaam grotere harde schijven (HDD) met een eigen stroomvoorziening te gebruiken.
  • Afhankelijk van de formattering van een harde schijf (USB-stick / HDD), wordt het externe opslagmedium niet herkend. Opnieuw formatteren kan een oplossing bieden, maar leidt tot het wissen van alle gegevens op de gegevensdrager.

 

⚠️Opmerking⚠️ In deze FAQ vindt je informatie over hoe je de USB-stick correct verwijdert van jouw apparaat.


Versiegeschiedenis
laatst bijgewerkt:
‎22.05.2024 10:44
Bijgewerkt door:
Medewerkers