annuler
Affichage des résultats de 
Rechercher plutôt 
Vouliez-vous dire : 

Qui a répondu Moi aussi à cette solution ?

DirkM
Apprentice
11 698 Visites
11 698 Visites

 

Door het obstinaat weigeren van medewerking van de helpdesk ben je wel persoonlijk verplicht van één en ander zelf uit te zoeken.  Smiley fou 

 

De clue zit hem in de Intel USB3 Driver tool.:

  • Maak eerst een bootable USB-stick aan met de image van een Windows 7 x64 image (UEFI & GPT ondersteunen alleen 64 bits)
  • Run de executable van bovenstaande tool en pas die toe op je USB image.  Wanneer je die gaat installeren heb je muis en keyboard bij installatie, maar één keer  Windows 7 is geinstalleerd en finaal is geboot, ben je die ook weer kwijt.
  • Je moet dus ook de drivers in de x64 directory van het uitgepakte zip-bestand inwerken in je image.  Dit kan je doen door middel van Win 7 DISM (Add-Driver) uit de ADK.  Je vind hierover voldoende informatie op de websiste van Microsoft Technet.  Nadien gewoon installeren van je USB-stick.
  • Alle drivers die in de "Recovery' partitie staan kan je zonder meer ook in Windows 7 gebruiken.  De enige die niet werkt is de Realtek LAN Driver.  Daarvoor kan je terecht op de Website van Realtek: Win7 Auto Installation program. Eén keer die geinstalleerd haalt Windows Update alle missende bestanden binnen. Werkt perfect!

Indien u het wil proberen,  leave me a message voor uitgebreidere instructies.

 

 

Voir la solution dans l'envoi d'origine

Qui a répondu Moi aussi à cette solution ?