annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Wie heeft Ik ook gebruikt bij deze oplossing

DirkM
Apprentice
7.472 Weergaven
7.472 Weergaven

 

Door het obstinaat weigeren van medewerking van de helpdesk ben je wel persoonlijk verplicht van één en ander zelf uit te zoeken.  Smiley Boos 

 

De clue zit hem in de Intel USB3 Driver tool.:

  • Maak eerst een bootable USB-stick aan met de image van een Windows 7 x64 image (UEFI & GPT ondersteunen alleen 64 bits)
  • Run de executable van bovenstaande tool en pas die toe op je USB image.  Wanneer je die gaat installeren heb je muis en keyboard bij installatie, maar één keer  Windows 7 is geinstalleerd en finaal is geboot, ben je die ook weer kwijt.
  • Je moet dus ook de drivers in de x64 directory van het uitgepakte zip-bestand inwerken in je image.  Dit kan je doen door middel van Win 7 DISM (Add-Driver) uit de ADK.  Je vind hierover voldoende informatie op de websiste van Microsoft Technet.  Nadien gewoon installeren van je USB-stick.
  • Alle drivers die in de "Recovery' partitie staan kan je zonder meer ook in Windows 7 gebruiken.  De enige die niet werkt is de Realtek LAN Driver.  Daarvoor kan je terecht op de Website van Realtek: Win7 Auto Installation program. Eén keer die geinstalleerd haalt Windows Update alle missende bestanden binnen. Werkt perfect!

Indien u het wil proberen,  leave me a message voor uitgebreidere instructies.

 

 

Bekijk de oplossing in de community in het oorspronkelijke bericht

Wie heeft Ik ook gebruikt bij deze oplossing