annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Wie heeft Ik ook gebruikt bij dit onderwerp

Hanslasseel
Beginner
1.624 Weergaven
1.624 Weergaven

Akoya P15647-MD61706 MSN 30027875 wifiproblemen

mijn dochter heeft voor haar vader deze laptop gekocht als cadeau, 

ik stel deze in omdat hij een leek is, Nu is het probleem , alles geïnstalleerd, windows begint updates binnen te trekken en te instaleren , en plots geen wifi meer, na heropstart. dus probeer terug in te loggen, en werkt niet. vind geen wifi netwerk, alhoewel hij het toont en mij daar laat inloggen, maar niet verder inlogt na het paswoord.

ik kan wel beetje weg met computers , dus bij apparaat beheer, wifi weggedaan , en dan herstarten en windows installeert bij opstart automatisch terug de wifi, kan terug inloggen , updates en terug niks meer, paar keer herhaalt , nu installeert hij niet meer uit zichzelf de driver , driver is ook niet te vinden op D onder map drivers, en je kan ze nergens downloaden om via een andere pc ze op stick te zetten en zo te instaleren. 

Dank U wel Medion , das 700 euro in de vuilbak, splinternieuw toestel die direct zoveel problemen geeft zou niet mogen. enorm teleurgesteld in dit merk.  als mensen bij mij komen om hun nieuwe laptop te instaleren en ik krijg met zulke dingen te maken, zeg ik meestal, stuur hem maar terug en koop een beter en betrouwbaarder merk. dus hoop hier snel van jullie een antwoord te krijgen voor en deftige oplossing. hoop dat hij niet in garantie moet terug gestuurd worden, want dan gaan er weer een paar weken voorbij en is dit als cadeau nutteloos geworden.

Tags (2)
Wie heeft Ik ook gebruikt bij dit onderwerp