annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

accuduur s10366

Scientist
Bericht 11 van 13
1.017 Weergaven
Bericht 11 van 13
1.017 Weergaven

Re: accuduur s10366

Hoi @Karel

 

Weet je zeker dat het niet een softwarematig probleem is? Hou er rekening mee dat als je je google account aanmeldt, dat er dan, afhankelijk van de keuze die je maakt, automatisch weer apps geinstalleerd kunnen worden. Mocht 1 van deze apps het probleem veroorzaken kan dat verklaren waarom het bij de reparatiedienst goed werkt, en jij weer problemen hebt?

 

Groetjes, 

Anu

Trainee
Bericht 12 van 13
881 Weergaven
Bericht 12 van 13
881 Weergaven

Re: accuduur s10366

Na lange tijd een bericht over hoe het verder ging en nog bedankt voor je reactie, Anu.

Ik had m'n tablet dus voor de 3e keer voor reparatie aan Aldi-Sud gegeven. Na lange tijd kreeg ik bericht dat ik 'm weer kon halen. Het bleek dat ik een ander tablet meekreeg, of het een nieuwe of gebruikte is, ik weet 't niet ! Er was ook verder geen enkele info bij en de winkel zelf weet natuurlijk niets ervan. Dit tablet lange tijd uitgeprobeerd. De accutijd is beter dan ie was, maar toch, ook bij dit tablet stort bij ongeveer 30% de lading in 1 klap in naar circa 10-12% (ook goed te zien in de Instellingen). Maar merkwaardigerwijze kan ik met deze geringe lading toch nog een behoorlijk aantal uren "tabletten". Mijn conclusie is dat er iets niet goed is met dit type tabletten, maar dat er verder niks aan te doen is. Ik ben dus ook gestopt met terugbrengen en gebruik het tablet maar zoals die is. Wel ben ik benieuwd of andere forumleden ook deze ervaring met dit type tablet hebben.

Highlighted
Trainee
Bericht 13 van 13
585 Weergaven
Bericht 13 van 13
585 Weergaven

Re: accuduur s10366

Hoe ging het verder met mijn rare tablet ? 10 Maanden na mijn vorige bericht het apparaat gebruikt. Hij werkt goed, dat is zeker het geval, maar de batterij is en blijft een probleem. Vaak opladen en de spanning stort nog steeds in bij ongeveer 30% lading. Hij zei en zegt nog steeds dat ie dan nog wel 6 uur of meer meegaat, maar dat wordt steeds minder waar ! Ik heb er screenshots van gemaakt in de hoop dat ik die kon bijvoegen, maar ik zie niet hoe dat moet en of dat uberhaupt kan. Jammer, want dan zouden jullie goed kunnen zien wat ik bedoel 😁.
Wat ik ook nog wel opmerkelijk vind, is dat de moderators van Medion nooit hebben gereageerd op dit probleem.
Het zou leuk en misschien nuttig zijn als er feed-back kwam !
Groeten allemaal !!