annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Mini Vaatwasser sproeit niet

3 ANTWOORDEN 3
Jvdh
Beginner
Bericht 1 van 4
741 Weergaven
Bericht 1 van 4
741 Weergaven

Mini Vaatwasser sproeit niet

Hi,

De sproeiarm van onze Medion mini vaatwasser lijkt het niet te doen, komt geen water uit en draait niet. De vaatwasser geeft geen foutmeldingen, pompt wel water via de zijkant erin en pompt goed af. Er komt ook gewoon stoom in de vaatwasser. Heeft iemand enig idee hoe dit op te lossen is?

Tags (1)
3 ANTWOORDEN 3
Paul2023
Tutor
Bericht 2 van 4
732 Weergaven
Bericht 2 van 4
732 Weergaven

Hoi @Jvdh ,

 

Zou je het MSN nummer van jouw minivaatwasser willen doorgeven? Aan de hand van het MSN nummer kan gekeken worden over welk model het hier gaat en wat je daaraan zou kunnen doen. 

 

Groetjes 

Paul

Jvdh
Beginner
Bericht 3 van 4
725 Weergaven
Bericht 3 van 4
725 Weergaven

Hi Paul, 

 

Bedankt voor je reactie. Het nummer is 50064371

 

Groetjes Jasmijn

Paul2023
Tutor
Bericht 4 van 4
701 Weergaven
Bericht 4 van 4
701 Weergaven

Hoi @Jvdh .

 

Bedankt voor het doorgeven van het MSN-nummer van jouw vaatwasser. Je kan het beste eerst controleren of het water de sproeiarm bereikt. Je kan dat controleren door de sproeiarm eraf te halen en de vaatwasser een paar minuten te laten lopen. Als er wel water uit de leiding, waarop de sproeiarm hoort te zitten komt, kan je de sproeiarm controleren op de aanwezigheid van (een) verstopping(en) en deze indien nodig reinigen. 

In het geval dat je kalkaanslag constateert, kan je de sproeiarm reinigen met een vochtige spons, met een beetje reinigingsmiddel voor vaatwassers. Draag hierbij rubberen handschoenen. Gebruik uitsluitend reinigingsmiddelen voor vaatwassers voor huishoudelijk gebruik.

 

Mocht je constateren dat het water de sproeiarm niet bereikt, zou dat kunnen wijzen op een probleem met de pomp. In dat geval, kan je de vaatwasser spanningsvrij maken en het apparaat daarna weer testen. Je kan het apparaat spanningsvrij maken, door eerst de stroomkabel los te koppelen en 10 tot 15 keren drukken op de aan-/uitknop, met tussenpozen van 1 seconde. Graag hoor ik wat het resultaat is geweest.

 

Groetjes 

Paul

3 ANTWOORDEN 3