annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Waarom werkt het besturingssysteem te traag of loopt het vast?

Vraag

Waarom werkt het besturingssysteem te traag of loopt het vast?

 


Antwoord

Als jouw toestel vaak crasht, kan dat de volgende oorzaken hebben:

  • Controleer of drivers, software en het besturingssysteem up-to-date zijn en download indien nodig de nieuwste Windows- of Android-updates, alle driver updates en alle software updates. Je kunt de informatie over de Windows instructies vinden in deze FAQ. Voor Android-systemen kun je het besturingssysteem bijwerken via de instellingen van het toestel en de apps via de Google Play Store.
  • Als jouw harde schijf te vol is of een fout vertoont, kan dit leiden tot systeemcrashes. Verwijder eerst de programma's die je niet meer nodig hebt en verwijder jouw persoonlijke bestanden of maak er een back-up van op een extern opslagmedium. Controleer, repareer en optimaliseer vervolgens de harde schijf met de eigen programma's van Windows (Foutcontrole, Schijf optimaliseren en defragmenteren in de eigenschappen van de harde schijf). Je kunt ook een geheugenopruiming uitvoeren in de instellingen van uw Android toestel.
  • Je kunt de probleemoplosser van Windows gebruiken om veel fouten direct op te sporen en te verhelpen. Je kunt deze direct openen via de zoekbalk door het woord Troubleshooter in te voeren.
  • De MEDION Service App (je kunt het hier downloaden) test jouw Windows- en Android-systemen op alle mogelijke foutbronnen en geeft direct een resultaat. Download het naar jouw toestel, start het en als er een fout wordt gedetecteerd, kun je direct een reparatieopdracht starten.

 


Versiegeschiedenis
laatst bijgewerkt:
‎11.04.2024 13:16
Bijgewerkt door:
Medewerkers