annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Waarom is de binnenkant van de wijnkoeler niet koel genoeg?

Vraag

Waarom is de binnenkant van de wijnkoeler niet koel genoeg?

 


Antwoord

Controleer de volgende punten:

  • Misschien sluit de deur niet meer goed. U kunt dit controleren door een brandende zaklamp in de koelkast/vriezer te plaatsen, de deur te sluiten en in een verduisterde kamer te kijken of er licht doorschijnt aan de randen. Controleer op de punten waar dit het geval is, of voorwerpen het sluiten van de deur verhinderen. Verwijder deze voorwerpen indien nodig. Als er geen voorwerpen tussen zaten en er nog steeds licht door afzonderlijke plekken schijnt, kan het rubber (afdichting) van de deur kromgetrokken zijn. Met b. v. een gewone föhn kan het rubber op de deur voorzichtig worden verwarmd en zo weer in vorm worden gebracht.
  • De omgevingstemperatuur is eveneens bepalend voor het koelvermogen van het toestel. Voor optimale koeling moet de kamertemperatuur tussen 16°C en 32°C liggen. Kies een plaats voor uw toestel waar direct zonlicht wordt vermeden en waar voldoende lucht achter het toestel kan circuleren.
  • Aangezien het een wijnkoelkast is, zal hij niet zo koud worden als normale koelkasten. Bijvoorbeeld wanneer ingesteld voor rode wijn, koelt het apparaat af tot 16°C-18°C.

 


Versiegeschiedenis
laatst bijgewerkt:
‎12.02.2024 10:51
Bijgewerkt door:
Labels (1)
Medewerkers