cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Hvorfor opretter enheden ikke forbindelse til Wi-Fi-netværket?

Spørgsmål

Hvorfor opretter enheden ikke forbindelse til Wi-Fi-netværket?

 


Svar

Wi-Fi-netværk kan blive påvirket af lav rækkevidde eller signalstyrke, udfald eller en meget lav internethastighed.

 

Her kan du se, hvordan du nemt kan afhjælpe Wi-Fi-fejl:

  • Udbredelsen af radiobølger bliver bremset af f. eks. genstande og vægge. Som følge heraf vises der en dårlig forbindelse på smartphonen eller den bærbare computer, eller forbindelsen afbrydes igen og igen. For at øge rækkevidden er det ofte tilstrækkeligt at placere routeren bedre.
  • Nogle enheder fungerer kun i visse frekvenser, f. eks. 2,4 Ghz. Du kan finde mere detaljerede oplysninger i brugsanvisningen til dit produkt. Disse indstillinger kan derefter foretages på routeren.
  • Hvis der er mange routere i drift, f. eks. i et lejlighedskompleks, kan det være en hjælp at ændre frekvensen fra 2,4 Ghz til 5 Ghz.
  • Nogle routere vælger automatisk den bedste tilgængelige kanal til internetforbindelsen. Dette kan føre til, at nogle kanaler bliver brugt mere end andre. Du kan manuelt ændre kanalvalget i indstillingerne på din router og dermed benytte en kanal, der ikke er så meget brugt.
  • Wi-fi-netværk kan også sikres med et MAC-filter, der bestemmer, hvilke enheder er en del af netværket. Kontroller, om denne funktion er aktiveret, og slå den fra eller tilføj enheden.

⚠️Bemærk⚠️ For mere information om Wi-Fi-forbindelser, klik på denne FAQ.


Version history
Last update:
‎02.05.2024 11:29
Updated by:
Contributors