cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Hvorfor arbejder operativsystemet for langsomt eller går ned?

Spørgsmål

Hvorfor arbejder operativsystemet for langsomt eller går ned?

 


Svar

Hvis din enhed ofte lukker ned, kan det have følgende årsager:

  • Kontroller, at drivere, software og styresystemet selv er opdateret, og download om nødvendigt de seneste Windows- eller Android-opdateringer, alle driveropdateringer og alle softwareopdateringer. Du kan finde oplysninger om Windows-instruktionerne i denne engelske FAQ. For Android-systemer kan du opdatere styresystemet via enhedens indstillinger og apps via Google Play Store.
  • Hvis harddisken er for fuld eller har en fejl, kan dette føre til systemnedbrud. Fjern først programmer, som du ikke længere har brug for, og slet eller sikkerhedskopier dine personlige filer til et eksternt lagringsmedie. Kontroller, reparerer og optimer harddisken med f. eks. Windows' egne programmer (Fejlfinding, Degragmenter og Optimer under harddiskens Egenskaber). Også i indstillingerne på din Android-enheder kan du foretager en oprydning af hukommelsen.
  • Med Windows-fejlfindingsværktøjet kan du finde og rette mange fejl direkte. Dette kan du få adgang til ved at indtaste ordet Fejlfinding direkte i søgelinjen.
  • MEDION Service App (du kan downloade den her) tester dine Windows- og Android-systemer for alle mulige fejlkilder og leverer direkte et resultat. Du skal blot downloade den til din enhed, starte den, og hvis der registreres en fejl, kan du direkte afgive en reparationsordre.

 


Version history
Last update:
‎11.04.2024 09:52
Updated by:
Contributors